Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Μονομαχία χωρίς άγχος στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι αναμετρώνται το Σάββατο (6/4) οι Ατρόμητος και Πανσερραϊκός, με τις δύο ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό άγχος. Σέντρα στις 17:00.

Με την αναμέτρηση μεταξύ Ατρομήτου και Πανσερραϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ανοίγει το απόγευμα του Σαββάτου (6/4, 17:00) η 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Σ' ένα παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες πηγαίνουν χωρίς άγχος. Από τη μία, οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (32β.), όπου και θέλουν να διατηρηθούν μέχρι και το φινάλε. Από την άλλη, οι Σερραίοι, όντας 3οι με 30 πόντους και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν ανησυχούν και πολύ για την παραμονή τους.

Την περασμένη αγωνιστική ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου βέβαια το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης (και για τις δύο ομάδες). Μάλιστα, το σύνολο του Σάσα Ίλιτς έχει χτίσει αήττητο πέντε αγώνων. Σε ό, τι αφορά τον Πανσερραϊκό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία... άνοιξε λογαριασμό στο μίνι πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, χάρη σε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (59' πεν. Ουάρντα, 74' Αυλωνίτης).

Εξάλλου, πρόκειται για τις δύο εκ των τριών πιο φορμαρισμένων (βάσει συγκομιδής πόντων) ομάδων στα playouts με εννιά και επτά βαθμούς, αντίστοιχα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στη Λίγκα

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιαστούν με αρκετές απουσίες/διαφοροποιήσεις στην αποστολή τους. Κι αυτό διότι, αρχικά, έμειναν εκτός τόσο ο Γιουμπιτάνα που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όσο και ο Τσιντώτας που ξεπερνάει τον τραυματισμό του στο χέρι. Από εκεί και πέρα, εκτός επιλογών βρίσκονται και οι Αγκιμπού, Κούντε, Κεσχρίντα και Ντε Μποκ για λόγους ροτέισον (όπως είχε συμβεί στο προηγούμενο ματς με τους Κιβρακίδη, Τζαβέλλα και Ντιρκς). Άλλωστε, ο Σάσα Ίλιτς έχει πρόθεση να δώσει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων θα απουσιάσει ο τραυματίας Θυμιάνης, καθώς και οι Ντάνκερλουι και Γκοτζαμανίδης, οι οποίοι έχασαν προπονήσεις λόγω ίωσης.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης – Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης – Ντιρκς, Βέργος, Ρομπάιγ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης – Μορέιρα, Στάικος – Χατζηστραβός, Ουάρντα, Γούλερι – Μπετανκόρ.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
Α' Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης
Β' Βοηθός: Λυκούργος Τσολακίδης
4ος διαιτητής: Κωνσαντίνος Ανδριανός
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες και στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, 1-1 (90'+4' Αντζιέλσκι - 40' Χατζηστραβός) στο Περιστέρι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου και 0-0 στις Σέρρες στον δεύτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x