Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Είδε άσπρη μέρα με Κουλούρη ο Ατρόμητος, ανούσιος ο ΠΑΟΚ

Τις φάσεις που ξεχώρισαν στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ αναλύει ο προπονητής της εξέδρας του sport-fm.gr.

Ο Ατρόμητος γονάτισε τον ανούσιο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο οποίος «χτύπησε» δις και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει

*Έγινε… Κουλούρης. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού προφανώς ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος ξεμπλόκαρε έστω και αργά, «καθαρίζοντας» τον ΠΑΟΚ με τα δύο του γκολ. Σε ένα παιχνίδι με λίγες (και καλές) φάσεις, τα τέρματα του πρώην «ασπρόμαυρου» φορ, που είχε και κερδισμένο πέναλτι, αποδείχθηκαν «χρυσάφι». Ειδικά, το πρώτο το οποίο έρχεται σε ένα σημείο, στο οποίο πιέζουν οι φιλοξενούμενοι. Με τέτοιο Κουλούρη ο Ατρόμητος μπορεί να ελπίζει σε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχε έως τώρα.

*Του αρέσουν τα δύσκολα. Ο Ατρόμητος δεν έπαιζε μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και απέναντι στις αναποδιές, τις οποίες είχε το τελευταίο διάστημα. Παρατάχθηκε δίχως τον προπονητή του, που ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό. Σίγουρα, οι συνθήκες πάνω στις οποίες προετοιμάστηκε για το παιχνίδι δεν ήταν οι ιδανικές, ενώ είχε και κάποιες απουσίες (όπως και ο ΠΑΟΚ). Μερικές αρκετά σημαντικές, άλλες όχι. Φαίνεται ότι οι Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα, ανταποκρίνονται καλύτερα, όταν συναντούν υψηλότερο εμπόδιο. Έως τώρα στη Super League έχουν μόλις έξι βαθμούς. Οι τέσσερις είναι από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και έχει πάρει άλλον έναν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι τέταρτος.

*Δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα, του έλειψε και η ουσία. Ο ΠΑΟΚ ήταν στο προσκήνιο σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας, δίχως να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρομήτου. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έδειχνε… αμηχανία όταν έφτανε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Πάντως, συνολικά δεν ήταν χειρότερος, αλλά κλώτσησε τις ευκαιρίες τις οποίες είχε. Με κορυφαία τη διπλή, την οποία έχασε με Άκπομ και Βαρέλα για το 1-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x