Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Η μπάλα τιμώρησε τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε από… διακοπές»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το… «μαύρο κουτί» της ήττας του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν, άνοιξε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από την μπάλα πολύ αυστηρά και τιμωρήθηκε για πολλούς λόγους. Για άλλη μία φορά πήγαν διακοπές. Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά και αυτό βαραίνει τον προπονητή. Είχαν τέσσερις μέρες ρεπό, έχοντας 11 παίκτες στη διάθεσή του. Αποφάσισε τους έντεκα να τους αφήσει, αφού οι άλλοι ήταν τραυματίες ή διεθνείς. Το παιχνίδι με παιχνίδι δεν το τήρησε χθες. Δεν έβαλε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού άφησε εκτός του φορμαρισμένο Μιχαηλίδη για να πάρει τα πάνω του ο Κρέσπο», ήταν το πρώτο σχόλιο του ρεπόρτερ της ομάδας.

«Φάνηκε η νωθρότητα που είχε η ομάδα μπαίνοντας στο γήπεδο. Ήταν τραγική η απόδοση του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν χαρακτηριστικό του και έκανε τον Ατρόμητο να το πιστέψει. Όταν τόσοι παίκτες είναι σε κακή βραδιά, αυτό βαραίνει τους παίκτες και τον προπονητή για την ψυχολογική προετοιμασία που έκανε ή δεν έκανε. Υπήρξαν και οι φάσεις με τον Κούρτιτς και τον Βαρέλα, που έκανε πέναλτι που μόνο ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δώσει. Να φας δύο γκολ, έχοντας εσύ την μπάλα είναι χαζό. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των γκολ που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στους αντιπάλους του. Αυτό του αξίζει. Δεν έχει αδικηθεί, ένα συν ή ένα πλην. Ό,τι του έδωσε στην Τρίπολη, του το πήρε με τον Βόλο. Υπάρχει ισορροπία. Ότι θα έτρωγε γκολ από πρώην παίκτη του, είχε να συμβεί 20 χρόνια», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα ματς με Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι θα του βγει σε καλό την Πέμπτη, ότι θα αντιδράσει η ομάδα και θα τα καταφέρει σε έναν τελικό στην Ευρώπη και την Κυριακή είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, αφού ο ΠΑΟΚ θα έχει χάσει ενέργεια και ο Άρης θα δίνει το ματς της χρονιάς έτσι όπως τα έκανε το Σάββατο με τον ΠΑΣ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x