Stoiximan Super League

Ατρόμητος… Τσιντώτας και όρθιος ο ΠΑΣ στο Περιστέρι!

Κερδισμένος στην ισοπαλία του Περιστερίου ο ΠΑΣ. Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος (δύο δοκάρια), αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν με κορυφαίο τον Τσιντώτα και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στα playouts (1-1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν λύγισε από τον Ατρόμητο και έκανε… σεφτέ στα playouts.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν δύο δοκάρια στο τέλος και οι Ηπειρώτες τον Τσιντώτα σε πολύ καλή μέρα, αλλά και την τύχη με το μέρος τους, φεύγοντας με το 1-1 από το Περιστέρι, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με συρτό σουτ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 27’ με σκαφτό σουτ του Παμλίδη, έπειτα από λάθος του Έντερ. Στο 87', έπειτα από άτσαλο διώξιμο από πλευράς ΠΑΣ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Τσιντώτα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 90'+4' σε σέντρα-σουτ του Ρομπάιγ.

Στο μυαλό των κόουτς:
Με 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Κόλμαν. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας και Ντε Μποκ η τετράδα στην άμυνα, με τους Γκονζάλες, Κούεν και Καμαρά να βρίσκονται στο κέντρο. Κλωναρίδης, Ρομπάιγ και Κωτσόπουλος η τριάδα στην επίθεση.

Με 4-2-3-1 παρέταξε ο Στάικος τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσιντώτας στο τέρμα, Τσάβος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι και Πήλιος ήταν στην άμυνα, Τζίνο με Λιάσο στα χαφ, ενώ Ροσέρο, Τζίμας και Παμλίδης ήταν η τριάδα πίσω από τον Σταματελόπουλο.

Το ματς
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και από τη δική του πλευρά ήρθε η πρώτη οργανωμένη επίθεση, με τον Ροσέρο να πατάει περιοχή στο 4’, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του, αλλά τον έκοψε η άμυνα του Ατρόμητου. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως στην παρθενική τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή ευτύχησαν να βρουν το γκολ. Στο 7’, ο Κλωναρίδης έπαιξε κάθετα, ο Κωτσόπουλος ίσα που βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Αγκιμπού Καμαρά, που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τσιντώτα.

Οι Περιστεριώτες πήραν ώθηση από το γκολ και είχαν ένα καλό διάστημα, στο οποίο κυνήγησαν το 2-0. Στο 10’, σε παρόμοια φάση με του Αγκιμπού, ο Ρομπάιγ έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσιντώτα, ενώ στο 14’ βγήκε επικίνδυνη αντεπίθεση με τον Αγκιμπού, αλλά ο Ρομπάιγ έκανε ακίνδυνη σέντρα. Περίπου στο 20λεπτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και να βγαίνει μπροστά. Στο 22’, Τζίμας και Σταματελόπουλος συνεργάστηκαν ωραία, αλλά ο Μαυρομμάτης διάβασε τη φάση και έκοψε σωτήρια την ύστατη στιγμή.

Οι Ηπειρώτες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 27’. Ο Έντερ «πούλησε» φθηνά την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, η άμυνα του Ατρομήτου σάστισε, με αποτέλεσμα Τζίμας και Παμλίδης να το εκμεταλλευτούν, με τον δεύτερο να βγαίνει φάτσα με τον Γιαννιώτη, τον οποίο νίκησε με σκαφτό σουτ. Η επόμενη καλή στιγμή του ΠΑΣ και μία από τις λίγες του στο β’ μέρος, έγινε στο 36’, όταν και θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά με την κεφαλιά του Τζίνο, που ήταν πάνω στον Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές στην τελική ευθεία του α’ μέρους και έβγαλε τρεις τελικές. Με τον Κλωναρίδη να είναι πρωταγωνιστής στις δύο. Στο 40’ έπιασε σουτ με το αριστερό που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιντώτας, ενώ στο 45’+1’ αστόχησε με δυνατό σουτ. Ενδιάμεσα ο Ντε Μποκ απείλησε με σουτ έπειτα από κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο β’ μέρος ήρθε στο 49’, με τον Κούεν να εκτελεί φάουλ και τον Τσιντώτα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 51’ ο ΠΑΣ θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα, καθώς έφυγε στην κόντρα, ο Ροσέρο επέμεινε και κράτησε την κατοχή, προτού γυρίσει για τον Παμλίδη, τον οποίο έκοψε την τελευταία στιγμή ο Κεσχρίντα.

Ο Ατρόμητος παραλίγο να βρει γκολ από το πουθενά στο 57’, όταν ο Σταματελόπουλος έκανε άτσαλο γύρισμα προς τα πίσω και ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Ατρόμητος άργησε να βρει φάση σε κανονική ροή αγώνα στο β’ μέρος και συνέβη στο 72’ με τον Ρομπάιγ να βρίσκει τον Κλωναρίδη που έκανε ουσιαστικά «τσαφ» σε μονοκόμματο σουτ από καλή θέση.

Ο Ατρόμητος άγγιξε δύο φορές το 2-1 στα τελευταία λεπτά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι στο 87’ έπειτα από κακό διώξιμο της αντίπαλης άμυνας σε στατική φάση. Στο 90’+4’ ο Ρομπάιγ έκανε σέντρα-σουτ από τα δεξιά και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Το φιλμ του αγώνα μέσω του sport-fm.gr

MVP: Ο Τσιντώτας. Παρά την ανωτερότητά του ο Ατρόμητος δεν λύγισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος οφείλει πολλά στον έμπειρο τερματοφύλακα για τον παρθενικό του βαθμό στα playouts. Δεδομένα ο πιο καθοριστικός παίκτης στο 1-1 του Περιστερίου.

Σφυρίχτρα: Σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Γκορτσίλα στο συγκεκριμένο ματς. Δικαιολογημένες οι έξι κάρτες που έδειξε στο ματς.

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν 4-3-3): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ - Γκονζάλες, Κούεν (81’ Φριντζόνσον), Καμαρά- Κλωναρίδης (74’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (73’ Κιάρτανσον)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος 4-2-3-1): Τσιντώτας-Τσάβος (52’ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος- Τζίνο, Λιάσος- Ροσέρο (64’ Νίνης), Τζίμας, Παμλίδης (80’ Μπάλαν)-Σταματελόπουλος (80’ Μορέιρα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x