Stoiximan Super League

Ατρόμητος που βγάζει γούστα, με έναν Κλωναρίδη να τον πιεις στο ποτήρι

Με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να κάνει ό,τι θέλει και τον Κρις Κόλμαν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, το sport-fm.gr καταγράφει όσα ξεχώρισε από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με Νέιρα αλλά δε μπόρεσε να περιορίσει τον Κλωναρίδη που με τρεις ασίστ οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη με ανατροπή (3-1), ενώ ο Μουνίθ έχασε και πέναλτι, στην πρεμιέρα της Super League! O Ισπανός μαζί με τους Κιάρτανσον και Τζαβίδα έφτασαν στο γκολ και έδωσαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην ομάδα του Κρις Κόλμαν, να το sport-fm.gr να καταγράφει όσα ξεχώρισαν από το ματς.

Βίκτωρ Κλωναρίδης η… καλύτερη μεταγραφή

Ο Κρις Κόλμαν στην συνέντευξη τύπου είπε πως, «πήραμε αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά η καλύτερη μεταγραφή είναι ο… Κλωναρίδης που ήταν από πέρσι στην ομάδα! Δεν ξέρω τι έκανε, αλλά είναι άλλος άνθρωπος». Αυτό ακριβώς λένε όλοι όσοι είδαν το ματς αλλά και έχουν παρακολουθήσει τα φιλικά των Περιστεριωτών. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τρεις ασιστ, οι δύο μάλιστα πάρε-βάλε! Φανταστικός σε όλη τη διάρκεια και μια ανάσα από να σκοράρει και ο ίδιος. Αν συνεχίσει με αυτή την ταχύτητα και την ζωηράδα στο παιχνίδι του, τόσο αυτός όσο και ο Ατρόμητος θα πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Οι «αντι-Κουλούρηδες» βρήκαν δίχτυα

Με όσα είδαμε την περασμένη χρονιά, η πώληση του Ευθύμη Κουλούρη το καλοκαίρι που σιγά σιγά ολοκληρώνεται ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ο έμπειρος σέντερ φορ έβγαλε μάτια, δικαίως πήρε το εισιτήριο για το εξωτερικό, φέρνοντας μάλιστα και ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του Ατρομήτου. Ως αντικαταστάτες του υπολογίζονται φυσικά ο πολυταξιδεμένος Κιάρτανσον (που ακόμα δεν είναι στο 100%) και ο νεαρός Μάριος Τζαβίδας που σίγουρα έχει δρόμο ακόμα μέχρι να ωριμάσει. Ο Κόλμαν όμως χαμογελά, αφού είδε και τους δύο να σκοράρουν. Ο πρώτος ελάχιστα λεπτά αφότου πάτησε χορτάρι και ο δεύτερος, στην παρθενική του βασική εμφάνιση, με παλικαρίσια κεφαλιά, συν ένα πανέξυπνα κερδισμένο πέναλτι.

Ατρόμητος που βγάζει γούστα, με απολαυστικό Κλωναρίδη

Τα όμορφα στοιχεία και οι θετικές παρουσίες

Εκτός από τους τρεις ποδοσφαιριστές που αναφέραμε παραπάνω, σίγουρα ξεχώρισαν και άλλοι. Γκονζάλες και Κούεν στον ρόλο των αμυντικών ανταποκριθήκαν εξαιρετικά, ζητώντας πολλές φορές τη μπάλα σχεδόν από τον Γιαννιώτη για να φτιάξουν παιχνίδι. Φυσικά ο Χουάν Μουνίθ με τη σειρά του για ακόμα μια φορά άφησε το αποτύπωμά του στο χορτάρι με την εξυπνάδα του, ενώ και ο Κιβρακίδης ήταν πραγματικός αρχηγός. Τακτικά μπορεί κάποιος με την μια να διακρίνει το μεγάλο ατού του Ατρομήτου, που δεν είναι άλλο από την ταχύτητα της επιθετικής του γραμμής και την ικανότητα να βγάζει επικίνδυνες αντεπιθέσεις κάθε λίγο και λιγάκι.

Οι αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν

Μέσα σε όλα τα καλά, φυσικά θα υπάρχουν και όχι τόσο δυνατά σημεία. Μέσα σε αυτά είναι και η κακή αμυντική λειτουργία σε κάποιες περιπτώσεις, με αποκορύφωμα το γκολ του Νέιρα. Εκεί, τέσσερις παίκτες των «κυανόλευκων»… κοιτούσαν τον Αργεντίνο να κάνει ό,τι θέλει μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να έρθει το 0-1. Είναι δεδομένο και φυσιολογικό ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά στο «δέσιμο» της άμυνας και γενικά μια βελτίωση στην αντίδραση, πριν κοστίσει όπως γινόταν σχεδόν σε κάθε ματς πέρσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x