Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ, είδα ενέργεια και διάθεση»

Ο Κρις Κόλμαν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως είδε αυτό που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, όπου επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, καθώς όπως τόνισε στις δηλώσεις του, ότι ήθελε να δει ενέργεια και διάθεση, πράγμα που είδε.

Αναλυτικά είπε:

«Είδα πολύ καλά πράγματα. Ο ΟΦΗ είναι δύσκολος αντίπαλος και το ξέραμε, έχει καλή δομή, του αρέσει να έχει κατοχή και να κάνει ευκαιρίες. Το ξέραμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, μετά το 0-1 είδαμε τον αληθινό Ατρόμητο, είχαμε πάθος και μαχητικότητα, αξίζαμε τη νίκη.

Δεν μου άρεσε το ότι χάσαμε την μπάλα σε επικίνδυνα σημεία του γηπέδου σε 3-4 περιπτώσεις, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε σε σχέση με πέρσι, να έχουμε μεγαλύτερη δημιουργικότητα. Αυτό έχει ρίσκο, αλλά πρέπει να πάρουμε περισσότερες ευθύνες, σήμερα κάναμε κάποιες κακές επιλογές αλλά θα βελτιωθούμε.

Μου άρεσε το γεγονός ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, χάσαμε και πέναλτι. Δεν είχε σημασία αν κερδίζαμε ή αν χάναμε σήμερα, ήθελα να δω ενέργεια και διάθεση και την είδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x