Stoiximan Super League

Έκοψαν την πίτα στον Ατρόμητο

Την κοπή της πίτας για το 2024 πραγματοποίησαν στον Ατρόμητο. Η ανάρτηση των «κυανόλευκων» για τη μαύρη επέτειο της Θύρας 7.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας πραγματοποίησαν στον Ατρόμητο.

Το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου έδωσε ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων», Γιώργος Σπανός, ο οποίος έδωσε τις ευχές του σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ παράλληλα μίλησε για τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών έδωσε το σύνθημα για το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας της περιόδου, ζητώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές και το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Να σημειωθεί ότι τυχεροί της διαδικασίας ήταν οι Δημήτρης Τσακμάκης, Έντερ Γκονθάλεθ και ο Μάρκο Γκαρόφαλο από το τεχνικό τιμ.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (10/2, 19:30).

Υπενθυμίζεται ότι η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ, ο οποίος ζήτησε την αποχώρησή του από την Ελλάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που έχουν να κάνουν με την εμπόλεμη κατάσταση στην πατρίδα του και οι οποίοι τον υποχρέωναν να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Αντίθετα, ο Σάσα Ίλιτς θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έχει επιστρέψει από την Τρίτη (6/2) στη χώρα μας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική Γουινέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ από την Τετάρτη (7/2) εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εκτός παραμένει ο Ουαζντί Κεσχρίντα που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη μαύρη επέτειο της Θύρας 7:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x