Stoiximan Super League

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Ιμερέκοφ - Ζήτησε να επιστρέψει στην Ουκρανία

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει στην Ουκρανία για προσωπικούς λόγους.

Χωρίς τον Μαξίμ Ιμερέκοφ θα πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ουκρανό στόπερ, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την εμπόλεμη κατάσταση.

Εξάλλου, ο 33χρονος άσος έπρεπε να ταξιδεύει στην πατρίδα του δύο φορές τον χρόνο για να δηλώσει «παρών», ενώ υπενθυμίζεται ότι σχετικό γραφειοκρατικό πρόβλημα υπήρξε και το περασμένο καλοκαίρι που ο Ατρόμητος επιχειρούσε να προχωρήσει στην απόκτησή του. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε γυρίσει στην Ουκρανία και η οικογένειά του.

Ο Ιμερέκοφ πρόλαβε να κάνει με τους «κυανόλευκους» δέκα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τους τραυματισμούς να μην τον αφήνουν να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε την αποχώρησή του από την Ελλάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που έχουν να κάνουν με την εμπόλεμη κατάσταση στην πατρίδα του και τον υποχρέωναν να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Η ομάδα μας σεβόμενη το εν λόγω ευαίσθητο ζήτημα, αποδέχθηκε την επιθυμία του και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σε ευχαριστούμε, Μαξίμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x