Stoiximan Super League

Σύσκεψη κορυφής στον Ατρόμητο – Πλησιάζει η άφιξη Λόπεθ

Πολύωρη σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαζαράκη, ανάμεσα στους ιθύνοντες του Ατρόμητου.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός του Ατρόμητου, που δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών, Γιάννης Αγγελόπουλος, είχε πολύωρη σύσκεψη με τους Χαβιέ Ούμπιδες, Τόλη Αποστόλου και Άνχελ Λόπεθ, ενώ προηγουμένως είχε προηγηθεί ενημέρωση στον Εντουάρντο Μπρίτο από τον Νίκο Λαζαρίδη.

Σε αυτές τις συζητήσεις τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν την προετοιμασία, τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν κι όσα πρόκειται να οριστικοποιηθούν, για τις πρώτες προπονήσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, ακόμα και για τις εργασίες που γίνονται στο προπονητικό κέντρο.

Όπως ήταν φυσικό, συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν και για τις μεταγραφές, με τον Ατρόμητο από τη στιγμή που «άδειασε» το ρόστερ του, να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ενίσχυση, με την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη να δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα και ο προπονητής, Άνχελ Λόπεθ, για τη μόνιμη εγκατάσταση πλέον στη χώρα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x