Stoiximan Super League

Ατζέντης Κεντζιόρα: «Ο πόλεμος είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχή του, πλέον ανασαίνει με ανακούφιση»

Λεπτομέρειες σχετικά με την μετακίνηση του Τόμας Κεντζιόρα από την εμπόλεμη Ουκρανία στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο ατζέντης του Πολωνού αμυντικού.

Στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Τόμας Κεντζιόρα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εμπόλεμη Ουκρανία και στη μεγάλη επίδραση που είχε όλη αυτή η κατάσταση στην ψυχική του υγεία, αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του ο ατζέντης του, Σιμόν Πατσανόφσκι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο 28χρονος αμυντικός ανασαίνει με ανακούφιση μετά τη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι πλέον μπορεί να επικεντρωθεί πλήρως στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η κατάσταση στην Ντιναμό Κιέβου ήταν αρκετά δύσκολη για τον Τόμας. Σε ανθρώπινο επίπεδο. Ζούσε σε ένα μέρος που υπήρχε πόλεμος, υπήρχαν βομβαρδισμοί, πετούσαν διαρκώς drones. Όλο αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχή του και στην καθημερινότητά του».

«Μπορώ να πω πως ο Τόμας ανασαίνει πλέον με ανακούφιση. Κάναμε τα πάντα για να βρούμε στον Τόμας μία ομάδα σε μία χώρα που θα του έδινε τη δυνατότητα να επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Στις υποχρεώσεις του στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό για εμάς και για εκείνον είναι ότι άλλαξε χώρα και δεν βρίσκεται πια στο επίκεντρο του πολέμου. Χρειαζόταν μια αλλαγή για να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά και να αναπνεύσει ψυχικά».

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της φετινής σεζόν: «Ίσως μείνει στην Ελλάδα, ίσως επιστρέψει... Είναι νωρίς να το πούμε τώρα. Πολλά εξαρτώνται από το αν ο πόλεμος θα συνεχιστεί στην Ουκρανία, πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση σε αυτή τη χώρα...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x