Stoiximan Super League

Οι πρώτες σκέψεις του Λουτσέσκου για Ολυμπιακό

Στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Από χθες ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο παράγοντας «κούραση» για ορισμένους παίκτες σίγουρα μπαίνει στην εξίσωση, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προχωρήσει στον κατάλληλο σχεδιασμό για να μπορέσει η ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Για παράδειγμα, ο Ίνγκασον και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πήραν «ανάσες» στην τελευταία αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο εξέτισε την ποινή του και είναι ξανά διαθέσιμος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει ξανά τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και ενώ είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρεις αγωνιστικές η ποινή έπεσε στη μία και αυτή εκτίθηκε στο ματς με τους Βοιωτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x