Με διάταξη 4-3-3 παρατάσσει την ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, o Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκη στην τετράδα της άμυνας. Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς τα δύο χαφ και μπροστά τους σαν επιτελικός μέσος ο Μπακασέτας.
Στο ένα άκρο της επιθετικής τριάδας ο Λάζαρος, στο άλλο ο Έλντερ Λόπες και στην κορυφή -όπως αναμενόταν- ο Λιβάγια.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Λάζαρος, Λιβάγια, Λόπες.
Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κονέ, Κλωναρίδης, Πατίτο, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






