Stoiximan Super League

Βάργκας: «Στην Ελλάδα την πρώτη χρονιά έλεγαν πως είμαι τυχερός»

Για το γεγονός πως όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως… τυχερός επειδή κατάφερε να σκοράρει σε τρία διαδοχικά ντέρμπι, μίλησε ο Ρόναλντ Βάργκας.

Για την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ και το γεγονός πως αρκετοί τον χαρακτήρισαν ως «τυχερό» καθώς κατάφερε με τα γκολ του να καθορίσει το αποτέλεσμα σε τρία ντέρμπι και να χαρίσει σημαντικές νίκες στην Ένωση, μίλησε ο Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στην αυστριαλιανή ιστοσελίδα, ‘’The Herald’’ πως οι νίκες στα ντέρμπι επί

Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήταν μία πολύ ιδιαίτερες στιγμές για τον ίδιο, κάτι που έγινε ακόμα σημαντικότερο όπως είπε, από το ότι οι φίλοι της ΑΕΚ είναι αρκετά φανατική.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν την φετινή σεζόν:

«Στην Ελλάδα την πρώτη χρονιά έλεγαν ότι είμαι τυχερός. Σκόραρα σε όλα τα ντέρμπι και νικήσαμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα (ΑΕΚ) ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία. Ήταν μεγάλη ομάδα παλαιότερα, αλλά ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία εκείνη τη χρονική στιγμή.

Το να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, το να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι ιδιαίτερο γι' αυτούς. Νικήσαμε αυτά τα ματς 1-0 και τα γκολ ήρθαν από μένα. Ήταν πολύ ιδιαίτερο κι έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερο γιατί οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι φανατικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x