Stoiximan Super League

Βαθμολογία playoffs: Μόνος 3ος ο Παναθηναϊκός, «καίγονται» Άρης-ΑΕΚ, έναν βαθμό θέλει ο Ολυμπιακός!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, highlights, αλλά και τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης «στροφής»!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος κερδισμένος της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League στη μάχη της Ευρώπης!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του Άρη στη Λεωφόρο, έβαλαν από κάτω τους «κίτρινους» και βρίσκονται, μάλιστα, μόνοι στην 3η θέση μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ (1-1) στην Τούμπα!

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, βέβαια, με τέσσερις «στροφές» να απομένουν, αλλά οι «πράσινοι» έχουν αυτήν τη στιγμή το προβάδισμα, αφήνοντας Άρη και ΑΕΚ να… καίγονται! Την επόμενη αγωνιστική, θυμίζουμε, η «Ένωση» υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Άρης στο «Κλ. Βικελίδης» τον Ολυμπιακό -που ενδιάμεσα έχει και το εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ του Ρόνι Λόπες στο 90'+8' και του αρκεί να μη χάσει στην Τούμπα μεσοβδόμαδα, να πάρει, δηλαδή, έστω έναν βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2
Παναθηναϊκός-Άρης 1-0
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1

Η βαθμολογία:

Βαθμολογία playoffs: Μόνος 3ος ο Παναθηναϊκός!

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Άρης-Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x