Stoiximan Super League

Βέλιτς: «Δύναμη μας αυτή η εμφάνιση, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Iκανοποιημένος από την εμφάνιση του Λεβαδειακού παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς μετά την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλησε να δώσει ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, μετά την ήττα 3-2 στην Τούμπα. Ο Βόσνιος τεχνικός χαρακτήρισε αξιοπρεπή την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ ανέφερε ότι το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε κατά πολύ την έκβαση του αποτελέσματος.

Για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο γκολ χωρίς να πάρει βαθμό στην Τούμπα:

«Οξύμωρο το γεγονός πως πετύχαμε δύο γκολ και δεν πήραμε τίποτα. Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι, κάτι που το θέλαμε. Βάλαμε δύο γκολ στην Τούμπα, αλλά δεν αποφύγαμε εύκολα λάθη που κάναμε και δεχτήκαμε τα γκολ του ΠΑΟΚ. Έγινε η προσπάθεια, ωραίο ματς, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δύναμη για εμάς είναι η εμφάνισή μας. Ήταν αξιοπρεπής. Φάγαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύσουμε. Ήμασταν καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας, μας έλειψε η καλή τελική ενέργεια. Δεχτήκαμε γκολ που μας στοίχισε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε δύο περιπτώσεις να βρούμε κι άλλο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x