Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Μας ευνόησε η αποβολή»

Τη βοήθεια που έδωσε στον Αστέρα η αποβολή του Ρόναλντ Βάργκας, ώστε να φύγει τελικά νικητής από το ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΚ παρουσιάστηκε, όπως είναι λογικό, ο Στάικος Βεργέτης.

Ο προπονητής των Αρκάδων παραδέχθηκε ότι η αποβολή του Βάργκας διευκόλυνε το έργο της ομάδας του, ελαφρύνοντας το φορτίο της κούρασης από το ευρωπαϊκό ματς.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη τόσο για τη βαθμολογική μας ανέλιξη, όσο και επειδή επιτεύχθηκε στην έδρα ενός αντιπάλου όπως η ΑΕΚ. Η ομάδα δεν είχε τη φρεσκάδα και την ενέργεια, λόγω του ευρωπαϊκού ματς. Μας ευνόησε όμως η αποβολή γιατί έφερε πιο αργά την κούραση στους παίκτες μας. Από ‘κει και πέρα, φρέσκαραν την ομάδα οι αλλαγές, στο τελευταίο εικοσάλεπτο είχαμε καλές στιγμές, με αποκορύφωμα το γκολ που έφερε τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το φορμάρισμα του Αστέρα μετά από το δύσκολο ξεκίνημα, σημείωσε: «Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Βρεθήκαμε σε μια άσχημη περίοδο το προηγούμενο διάστημα και κάπως αποσυντονιστήκαμε. Δεν υπάρχει, όμως, μαγικό κουμπί, υπάρχει δουλειά. Αυτό κάναμε και αυτό ήταν τελικά το εφαλτήριο γι’ αυτή την αντεπίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x