Stoiximan Super League

Βέρμπιτς: «Τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, μεγαλύτερο κλαμπ στη χώρα ο Παναθηναϊκός»

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκανε ειδική μνεία στη Λεωφόρο και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τη Σλοβενία.

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, στην οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα που φτιάχνει ο κόσμος του «τριφυλλιού» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παράλληλα, ο Σλοβένος εξτρέμ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε πέρυσι στην Ουκρανία αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του.
«Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωσιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ενώ, ερωτηθείς αν ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, o Bέρμπιτς απάντησε: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας».

Ο 28χρονος άσος των «πράσινων» ήταν ιδιαίτερα γλαφυρός και στην περιγραφή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, σημειώνοντας: «Τα αγόρια είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα».

Τέλος, ο Βέρμπιτς μίλησε και για την Εθνική Σλοβενίας και για τον στόχο του Euro 2024: «Θέλουμε να πάμε στο Euro 2024. Έχουμε ακόμα μία ή δύο ευκαιρίες και πραγματικά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στη μεγάλη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x