Stoiximan Super League

Τέλος ο Βιτάο για την ΑΕΚ: Μένει στην Ιντερνασιονάλ!

Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε -αιφνιδίως- την ανανέωση της παρουσίας του Βιτάο στις τάξεις της κι έτσι η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς της.

Ανατροπή σκηνικού και Βιτάο... τέλος για την ΑΕΚ! Ο Βραζιλιάνος στόπερ επέλεξε να συνεχίσει στην πατρίδα του σε σχέση με τις άλλες επιλογές που είχε -μεταξύ αυτών και εκείνη της «Ένωσης»- με την Ιντερνασιονάλ να ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης ανήκει στη Σαχτάρ, αλλά αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες στο βραζιλιάνικο κλαμπ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε το ειδικό καθεστώς ελέω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και έτσι τον διατηρεί στις τάξεις του.

Κι όλα αυτά, ενώ πριν από λίγες ώρες, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Λούκας Κολάρ, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ιντερνασιονάλ επιβεβαίωνε την πρόταση της ΑΕΚ στη Σαχτάρ για τον Βιτάο (για δανεισμό με οψιόν αγοράς), συμπληρώνοντας μάλιστα ότι η βραζιλιάνικη ομάδα είναι πολύ δύσκολο να παρατείνει τον δανεισμό παρά τη σχετική επιθυμία της.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι «κιτρινόμαυροι» -που αναζητούν δύο ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας τους, οι οποίοι θα λογίζονται ως βασικοί- είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x