Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως και σήμερα του Γιόνσον. Δεν υπάρχει deadline για Πινέδα, τι ισχύει για στόπερ»

Τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Γενς Γιόνσον. Δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη υπόθεση για στόπερ στην ΑΕΚ. Θα περιμένει όσο χρειαστεί τον Πινέδα.

Περί Γιόνσον, στόπερ και Πινέδα.

Η ΑΕΚ περιμένει να το συμβόλαιο του Δανού μέσου ώστε να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. «Έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, αλλά μεταγραφή δεν υπάρχει. Έχουν ρυθμιστεί και λεπτομέρειες, αλλά πρέπει τώρα να έρθουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια. Πιθανόν και σήμερα να κλείσει. Είναι στην τελική ευθεία της… τελικής ευθείας η μεταγραφή», επεσήμανε ο Κώστας Κετσετζόγλου στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη. «Είναι μεταγραφή υψηλού κόστους. Υπάρχει μεγάλο πριμ υπογραφής. Αν μοιραστεί το ποσό ετησίως βγαίνει πάνω από εκατομμύριο», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του στόπερ ανέλυσε τα δεδομένα έπειτα από την παραμονή του Βιτάο στην Ιντερνασιονάλ. «Θα πάει για γρήγορο και αθλητικό παίκτη για σέντερ μπακ. Να μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτι φανταχτερό σαν τον Βιτάο, Θα είναι επιλογή του Αλμέιδα, όπως συμβαίνει με όλες τις μεταγραφές έως τώρα. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Επιπλέον, μίλησε για τον Πινέδα, τον οποίο έχει διάθεση να περιμένει για όσο χρειαστεί η ΑΕΚ, καθώς δεν υπάρχει deadline για Πινέδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x