Stoiximan Super League

Βόκολος: «Ξέραμε ότι τα παιχνίδια θα είναι απαιτητικά - Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ποιότητα»

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου μετά την ήττα της Λαμίας από τον Άρη με 3-1.

Η Λαμία ηττήθηκε από τον Άρη με 3-1 για την 2η αγωνιστική των playoffs. Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως από τη στιγμή που μπήκε η ομάδα του στα playoffs γνώριζε τη δυσκολία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον 17χρονο Κοντονίκο που πέτυχε το γκολ της τιμής.

«Ξέραμε ότι ξεκινώντας αυτό το μίνι πρωτάθλημα ότι τα παιχνίδια θα ήταν απαιτητικά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ποιότητα. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν ισορροπημένο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Αντιθέτως στο δεύτερο είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε τρία γκολ από λάθη που έγιναν.

Είναι αυτό που είπα νωρίτερα ότι αυτές οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στο μίνι πρωτάθλημα έχουν την ποιότητα και ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα λάθη. Η συνέχεια για μας είναι εξίσου δύσκολη με παιχνίδια του ίδιου επιπέδου δυσκολίας και θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».


Για το αν η ομάδα του είχε δυσκολία διαχείρισης του πρώτου τέρματος που δέχθηκε: «Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο και στο κενό σημείο που είχαμε, το πρόβλημά μας ήταν όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Άρης με σουτ έξω από την περιοχή για να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Για τον 17χρονο Κοντονίκο ο οποίος σκόραρε το γκολ της τιμής για τη Λαμία:
«Το παιχνίδι ήρθε και πάλι στα ίσα, βάλαμε ένα γκολ με τον Κοντονίκο, ένα νέο παιδί, μόλις 17 ετών. Είναι σημαντικό για τον ίδιο και τη Λαμία καθώς είναι σημαντικό να βγαίνουν στο προσκήνιο τόσο νεαρά παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x