Stoiximan Super League

Βόκολος: «Έχω μια πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο»

Ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα του αφήνει πικρία λόγω της προσπάθειας των παικτών του.

Πικραμένος από την ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό (1-2) εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, λέγοντας πως οι παίκτες του αξίζουν το χειροκρότημα για την προσπάθειά τους.

Για το τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια».

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς: «Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κατι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός έχουν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε την ευκαιρία του και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές, πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος».

Για το αν κρατάει κάτι από το ματς: «Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι, έχουμε πολύ δρόμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x