Stoiximan Super League

Βόκολος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλό ξεκίνημα η Λαμία, αλλά δεν σημαίνει τίποτα»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφάνιση της Λαμίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη συνολική φετινή πορεία των Φθιωτών.

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη φετινή πορεία της Λαμίας δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής των Φθιωτών αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η χθεσινή (Σάββατο 4/11) ήττα από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Μίλησε, επίσης, για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ και στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα του.



Αναλυτικά, όσα είπε στον Σωτήρη Ταμπάκο και στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όταν έχεις κάνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο τέλος δεν παίρνεις τίποτα και το δικαιούσαι ,είσαι λίγο στενοχωρημένος. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, κοιτώντας κάθε αντίπαλο στα μάτια».

Για τη φετινή προσπάθεια της Λαμίας: «Είναι συνολική δουλειά όσων είναι κοντά στην ομάδα. Από πέρυσι όταν βρέθηκα στην ομάδα αρχίσαμε να χτίζουμε κάποια πράγματα. Πέρυσι υπήρχε η πίεση του αποτελέσματος. Αφού καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία προετοιμάσαμε την ομάδα το καλοκαίρι. Σίγουρα έγιναν αξιόλογες κινήσεις, αλλά και από τις συνεργασίες που υπάρχουν σε όλα τα κομμάτια της ομάδας, όλοι μαζί θέσαμε τον στόχο η φετινή χρονιά να μην είναι όπως πέρυσι. Να είναι φέτος ήρεμη βαθμολογικά η ομάδα και ό,τι άλλο καταφέρουμε να πάρουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος και ανηφορικός».

Για το στιλ παιχνιδιού: «Είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί για να έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά που δεν αλλάζουν απέναντι σε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα υπάρχουν προσαρμογές. Προσπαθούμε να φαινόμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να αλλάξουμε τις βασικές αρχές του μοντέλου που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το καλοκαίρι».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Στη φάση του δεύτερου γκολ, ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή. Είχε ζητήσει αλλαγή ο παίκτης και εκείνη τη στιγμή έπαιξε πολύ γρήγορα από εκείνη την πλευρά ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν άτυχοι, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει εμείς ένα γκολ. Το παιχνίδι θα άλλαζε εντελώς. Ήταν πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός, κατάφερε στις λεπτομέρειες να βάλει το γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς στα τελευταία λεπτά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες, μιλάμε για μεγάλα μπάτζετ και ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί. Υπάρχει το βάθος στο πάγκο, υπάρχει οη ποιότητα να εκμεταλλευτεί κάθε φάση. Θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μας, έδειξαν πόσο ανταγωνιστικοί είναι και ότι κοιτάζουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε τα παιχνίδια. Θα διαβάσουμε την ΑΕΚ και θα παραταχθούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Είναι μια μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας, οι δυσκολίες είναι πολλές. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και στους παίκτες μας».

Για το αν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω φέτος η Λαμία: «Είναι πολύ νωρίς. Θα μπορώ προς το τέλος του πρωταθλήματος να το πω. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, αλλά τα μυαλά πρέπει να ναι μέσα στο κεφάλι μας. Να έχουμε τον πήχη εκεί που πρέπει. Μιλάμε καθημερινά με τα παιδιά, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Το εύκολο είναι να φτάσεις κάπου, το δύσκολο είναι να διατηρηθείς. Για να διατηρηθείς, πρέπει να δουλέψεις περισσότερο».

Για τη μεγάλη μάχη που γίνεται στην κορυφή: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Είναι χαρά για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είναι μίας ή δύο ομάδες. Σημαντικό όλες οι ομάδες να έχουν ελπίδες και να παλεύουν. Η πoιότητα των μεγάλων ομάδων είναι δεδομένη. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Ευχή όλων να δούμε ένα πρωτάθλημα που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι που μας λείπει, για αυτό πρέπει να παλεύουμε όλοι. Να έρχεται όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Για τους οπαδούς που στέκονται στο πλευρό της Λαμίας: «Ο κόσμος της Λαμίας είναι συγκινητικός, είναι δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά που είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και σημαντικός παράγοντας της πορείας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x