Stoiximan Super League

Κόντης: «Φάνηκε ξεκάθαρα πως είχαμε άγχος - Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Βόλου, Χρήστος Κόντης, μετά το 2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Στο τεράστιο άγχος που υπήρχε τόσο στους παίκτες του, όσο και στον ίδιο στάθηκε ο προπονητής του Βόλου, Χρήστος Κόντης, μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ενώ ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ξεκαθάρισε ότι η πορεία των playouts και η υπόθεση «επιβίωση» εξαρτάται από τον ίδιο τον Βόλο.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ποιος είχε το περισσότερο άγχος, ο ίδιος ή οι παίκτες του:

«Σήμερα, φάνηκε ξεκάθαρα πως είχαμε άγχος, τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό φάνηκε με την πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος σε εμάς. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε ανεβάσει την απόδοση μας και τον πήχη των προσδοκιών μας.

Σήμερα, θέλαμε τη νίκη, γιατί αν την παίρναμε θα ήμασταν πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής, αλλά το ότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ και τελικά ισοφαρίσαμε, δείχνει την ψυχική δύναμη των παιδιών. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».


Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε είναι δύσκολα, γιατί οι ομάδες παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σήμερα παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεχθήκαμε πολλές αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι επίσης πολύ δύσκολο, θα το αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επειδή βαθμολογικά είμαστε πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται, έχουμε το πάνω χέρι και την πολυτέλεια όλα να εξαρτώνται από εμάς».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x