Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες στο Βόλος-Ατρόμητος

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της δεύτερης χρονικά αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των playouts ανάμεσα σε Βόλο και Παναιτωλικό η οποία ξεκινά στις 17:30.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα σε Βόλο και Ατρόμητο συνεχίζεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 (Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) με τους προπονητές να ανακοινώνουν περίπου μια ώρα πριν την έναρξη τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χρήστος Κόντης συνεχίζει με τη γνωστή «συνταγή» που έφερε το 3/3 για την ομάδα της Μαγνησίας, επιμένοντας στο καθιερωμένο 4-3-3

Αναλυτικά:

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Kόβατς - Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα- Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Κόμπα- Γκλάβτσιτς, Γκαρσία, Ασεχνούν

Στον πάγκο: Kόστιτς, Ασλανίδης, Κίτσος, Τάχατος, Τσοκάνης, Τρουιγέ, Μπαριέντος, Ποπέσκου, Μωραϊτης



Aπό την άλλη πλευρά ο Σάσα Ίλιτς συνεχίζει το ροτέισον για την ομάδα του Περιστερίου, επιλέγοντας αυτή τη φορά να την παρατάξει σε διάταξη 3-5-2.

Αναλυτικά:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι - Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου - Τριμμάτης, Κούντε, Έντερ, Καμαρά, Βρακάς - Βαλένσια, Αντζιέλσκι

Στον πάγκο: Tσιντώτας, Πομόνης, Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Φριντζόνσον, Καραμάνης, Κούεν, Ρομπάιγ, Βέργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x