Stoiximan Super League

Βόλος-Ατρόμητος: Αμφίρροπη κόντρα στο Πανθεσσαλικό

Βόλος και Ατρόμητος κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους.

Βόλος και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι στο Πανθεσσαλικό (15:00, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, θα ψάξουν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα, προερχόμενοι από δύο διαδοχικές ήττες χωρίς να πετύχουν γκολ, στις δύσκολες αναμετρήσεις τους με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Κόντρα στην Ένωση, στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2024, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και απείλησε ελάχιστα, γνωρίζοντας τελικά την «καθαρή» ήττα με 3-0.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό ματς τον Άλχο, ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι της OPAP Arena, όπως επίσης και ο Τσοκάνης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και κρίθηκε ανέτοιμος. Από την άλλη, επιστρέφουν οι Καλογερόπουλος και Γκλάβτσιτς, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Κόβατς, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Μεταξάς, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία.

Όσο για τον Ατρόμητο, έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την άνετη εντός έδρας νίκη του με 3-0 επί της Κηφισιάς! Αήττητος στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι Περιστεριώτες έχουν βρει τα πατήματά του από όταν ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία ο Σάσα Ίλιτς και έχουν αναρριχηθεί στην 8η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την εξάδα.

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στις υπηρεσίες του ασθενή Ρομπάιγ, ενώ εκτός της αποστολής του έμειναν επίσης οι Κεσχρίντα, Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες τστο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Από την άλλη, επιστρέφει ο Ντε Μποκ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κηφισιά.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Ερλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς – Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Λούνα – Κόμπα, Τρουιγέ, Ντελετιτς, Κίτσος – Γκαρσία, Μωραΐτης

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Έντερ, Κούντε, Φριτζόνσον – Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βέργος

Διαιτητής: Κουμπαράκης
Βοηθοί: Κόλλιας, Ψύλλος
Τέταρτος: Ματσούκας
VAR: Διαμαντόπουλος
AVAR: Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x