Stoiximan Super League

Επέστρεψε στον Βόλο ο Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν επέστρεψε στον Βόλο, παρά το γεγονός ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της πόλης.

Ο Μπόρις Κλέιμαν έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, και επέστρεψε στον Βόλο, παρά το γεγονός ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της πόλης.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας, που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του στην Ελλάδα. Σύμφωνα, δε, με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ζει στον Βόλο, ενώ πηγαίνει στις ακαδημίες της ΠΑΕ, συνοδεύοντας τα παιδιά του, που αθλούνται εκεί. Άλλωστε, ο Κλέιμαν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, αφού έχει αγοράσει δύο σπίτια και τα μισθώνει μέσω του Airbnb σε επισκέπτες.

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο 33χρονος έχει αποφασίσει να μηνύσει τον δήμαρχο Βόλου και την ομάδα της πόλης, επειδή έσπευσαν να τερματίσουν το συμβόλαιό του πριν υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεσή του. Παράλληλα, η προσφυγή του στη δικαιοσύνη θα αφορά και τις δηλώσεις, που έγιναν και παρουσιάστηκαν ως δεδομένες οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x