Stoiximan Super League

Βόλος-Κηφισιά: Do or die σε άδειο γήπεδο

Βόλος και Κηφισιά κοντράρονται στο «Πανθεσσαλικό», το οποίο δεν θα έχει οπαδούς, σε ένα παιχνίδι… ζωτικής σημασίας για τις δύο ομάδες.

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου»…

Σε ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας, ο Βόλος υποδέχεται την Κηφισιά (17:30, Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) στο «Πανθεσσαλικό» για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μια αναμέτρηση που δεν θα γίνει με κόσμο, αφού δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο. Παρόλα αυτά, είναι υψίστης σημασίας για τις δύο ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στους 22 βαθμούς και μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, έχοντας τέσσερις πόντους κάτω τους τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, η κόντρα τους είναι τεράστια, αφού έχει προηγηθεί και η δικαστική απόφαση που κατακύρωσε το μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια υπέρ της Κηφισιάς με 3-0 (σσ. είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα) για ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι.

Στην πρεμιέρα των playouts, ο Βόλος πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 2-0. Παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Χρήστου Κόντη βρήκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος και πήρε τεράστιο τρίποντο που τον έβαλε γερά στο κόλπο της παραμονής. Εντός έδρας τη φετινή σεζόν η ομάδα της Μαγνησίας έχει ρεκόρ 3-3-7 με 17-26 τέρματα, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα στο γήπεδό του έχει μόλις μία ήττα.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου τον Μπαριέντος, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος στην πρεμιέρα των playouts, ενώ αντιθέτως εκτός είναι οι Σιαμπάνης, Ράσιτς, Καραγιάννης, Τάχατος. Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.


Από τη μεριά της, η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Καισιαριάνη και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στο +2 από τον Βόλο. Πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και αυτό σημαίνει πως δεν τους… παίρνει να ηττηθούν στο «Πανθεσσαλικό». Κόντρα στους Κρητικούς, πάντως, η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε για να πάρει το τρίποντο. Εκτός έδρας φέτος η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στον Βόλο, έχει 1-4-8 ρεκόρ με 7-26 γκολ. Μάλιστα, έχει μόλις μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, εκτός αποστολής είναι οι Αντερέγκεν, Παπασάββας, ενώ επέστρεψε μετά από καιρό ο Σναϊντερλάν. Η αποστολή της Κηφισιάς: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Σναϊντερλάν, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Ματέους Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΒΟΛΟΣ:
Κόβατς - Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα - Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος - Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα - Γκαρσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος - Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς - Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς - Μενέντες, Κρισιούμα, Μπιφουμά - Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης
Τέταρτος: Τσιμεντερίδης
VAR: Φωτιάς, Μεϊντάνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x