Τον Ζαν Κάρλος Ουρτάδο αποκτά ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο φορ από τη Βενεζουέλα, που αγωνιζόταν στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει ως τον Ιούνιο του 2027.
Ο Ουρτάδο, που είναι 13 φορές διεθνής με την Βενεζουέλα, είχε 43 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ με την ομάδα της Αργεντινής, ενώ έχει περάσει και από την Μπόκα Τζούνιορς, που είχε δαπανήσει περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, μετρώντας 18 εμφανίσεις, 2 γκολ και 1 ασίστ.
Ο Ζαν Κάρλος Ουρτάδο, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Χουάνπι στην εθνική ομάδα της χώρας τους, αναμένεται σημερα στην Ελλάδα και εφόσον περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ θα υπογράψει.
??[EXCLUSIVO] El delantero venezolano Jan Hurtado es nuevo refuerzo del Volos.
— Cesar Luis Merlo (@CLMerlo) January 26, 2026
*??Ya viaja a Grecia para hacerse la revision medica y, si todo sale bien, firmar hasta junio de 2027. #TratoHecho pic.twitter.com/942BNmZxVR
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






