Stoiximan Super League

Βούκιτς: «Με θέλουν εδώ. Ανατριχιάζω στην Τούμπα»

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς νιώθει ευτυχής στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως πρόθεση της ομάδας είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της.

Ο άνθρωπος που έχει αποδειχτεί πολλάκις «χρυσή» αλλαγή στον ΠΑΟΚ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, δεν κρύβει μιλώντας στον σερβικό Τύπο πως νιώθει χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Αποκαλύπτει, δε, πως πρόθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να τον κρατήσει στις τάξεις του.

«Η ομάδα θέλει να με κρατήσει, κάτι που δείχνει ότι ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις που υπήρχαν και εκτιμούν την προσφορά μου. Είναι όλα πολύ όμορφα εδώ, οι συνθήκες εργασίας, το κλίμα στην ομάδα, ο κόσμος… Ανατριχιάζω όποτε παίζω στην Τούμπα», ανέφερε ο 34χρονος άσος.

«Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είμαστε δεύτεροι, στο Κύπελλο βρισκόμαστε στα προημιτελικά και συνεχίζουμε στους 32 του Europa League όπου θα παίξουμε με την Μπενφίκα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Η ομάδα μας ενισχύθηκε. Πήραμε τον Μάρτενς από την Άλκμααρ, που παίζει στην ίδια θέση με μένα, αλλά τώρα είναι τραυματίας. Επίσης αποκτήσαμε έναν γνωστό μέσο, τον Μαντούρο, που έχει περάσει από Βαλένθια κα Σεβίλλη. Δεν ξέρω αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Είναι θέμα του προέδρου και των συνεργατών του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x