Stoiximan Super League

«Καίγεται» για στόπερ και φορ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από χθες ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται για την ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης της ομάδας.

Τέσσερις μέρες έχουν απομείνει στον ΠΑΟΚ για να καλύψει τα κενά που έχουν παρατηρηθεί στην άμυνα και την επίθεση της ομάδας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο Τζούνιορ Μοράες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μέταλουργκ έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς, όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από το Αννόβερο, την Κούμπαν και την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος παίκτης έχει παίξει σε 19 ματς, έχοντας πετύχει 10 γκολ και μοιράσει μία ασίστ στους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, ακούγονται σενάρια για τον Γέλε Φόσεν, την υπόθεση που φέρεται να έχει αναλάβει ο Μάικλ Στέφενς, γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Βέλγος φορ, που φέτος έχει πετύχει 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και κοστίζει αρκετά, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση.

Τέλος, οι «ασπρόμαυροι» καταβάλουν προσπάθεια για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στα μετόπισθεν, αφού η ομάδα έχει ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς και γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x