Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δείχνει χαρακτήρα ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς μετά από ήττα στην Ευρώπη»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό και το επόμενο με την Άιντραχτ στο Europa League μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουν κυκλοφορήσει από σήμερα τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ. Ξεκινά από τις 2 το μεσημέρι, ως την εξάντλησή τους από το σάιτ της ΠΑΕ. Από εκδοτήρια την Παρασκευή 29/10. Ξεκινούν από 25€ και φτάνουν μέχρι τα πιο ακριβά που είναι VIP», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Για την προετοιμασία για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, είπε: «Ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και είναι καλό που θα έχει μία μέρα παραπάνω ενόψει της ρεβάνς με την Άιντραχτ, αφού και οι Γερμανοί παίζουν Σάββατο».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Με αφορμή το τελευταίο ντέρμπι και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς μπορεί να μην είναι τέλειος, όπως φαίνεται από την πρόοδο που δεν έχει κάνει στις στημένες φάσεις. Ωστόσο, έχει φτιάξει χαρακτήρα που φαίνεται. Να δώσουμε ένα παράδειγμα: Ο Ολυμπιακός έχει χάσει 16 παιχνίδια στην Ευρώπη, αν και έχει δώσει δεκάδες ματς, και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα είχε 14 νίκες (μεταξύ των οποίων πέντε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη) και 2 ισοπαλίες (μία με ΠΑΟΚ και μία με ΑΕΚ)».

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, αυτό που προσπαθεί να κάνει. Είναι μία ομάδα με ταυτότητα που παραδείγματος χάριν καταφέρνει και βάζει ένα γρήγορο γκολ. Και όταν ο Ολυμπιακός προηγηθεί στο σκορ, ακόμα και με ξένη ομάδα, το πιθανότερο είναι να κερδίσει, όπως έχει αποδειχθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια του που είχε σκοράρει από το 10ο ως το 20ο λεπτό και έχει νικήσει και στα έξι», συμπλήρωσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x