Stoiximan Super League

Δεληζήσης: «Ευελπιστούμε σε έναν τίτλο»

Για τους στόχους του Άρη και το εντός έδρας παιχνίδι των «κιτρίνων» με τον ΟΦΗ μίλησε από το περίπτερο των Θεσσαλονικιών στη ΔΕΘ ο Γιώργος Δεληζήσης.

Στην κατάκτηση ενός τίτλου προσδοκούν στον Άρη, όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο αρχηγός των «κιτρίνων» μίλησε από το περίπτερο της ομάδας του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ (13/9, 19:30) για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

«Ο κόσμος ήρθε σήμερα εδώ, στην Έκθεση, για να τιμήσει εμάς και την ομάδα μας. Ήρθαν εδώ για να φωτογραφηθούν μαζί μας και περιμένουν άπαντες από εμάς να ξεκινήσουμε με το δεξί και να έχουμε μια καλή σεζόν. (Σ.σ. οι στόχοι) είναι υψηλοί. Πέρυσι κάναμε μια πολλή καλή χρονιά, αλλά φέτος ο πήχης ανεβαίνει. Ήρθαν καλοί παίκτες. Έχουμε ανέβει επίπεδο. Ευελπιστούμε σε έναν τίτλο. Πιστεύω πως θα πάμε πάρα πολύ καλά. Ξέρουμε όλοι πως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες.

Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε δει τον ΟΦΗ. Δεν έχει αλλάξει πολλά στοιχεία. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κι αν αγωνιστούμε όπως πρέπει θα είμαστε νικητές
», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Δεληζήσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x