Stoiximan Super League

Δεληζήσης: «Ήταν τελικός για εμάς»

Το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν τελικός για τον Άρη, αλλά δεν είχε να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, σύμφωνα με τον Γιώργο Δεληζήση.

Παρότι ο Άρης δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ από τον Παναθηναϊκό, αποβολή του Μαουρίσιο βοήθησε τους κίτρινους, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Δεληζήσης, τονίζοντας μάλιστα ότι για τους Θεσσαλονικείς το ματς ήταν τελικός.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό, που νομίζω έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα βέβαια, αλλά αν χάναμε σήμερα, θα έμπαινε δυνατά στη διεκδίκηση της Ευρώπης. Τώρα αποκτούμε διαφορά 8 βαθμών. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν, δίκαια είμαστε σε αυτήν τη θέση από την αρχή της σεζόν. Δεν ξεκινήσαμε καλά στα play-off, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια που δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων. Σίγουρα όλες οι ομάδες είναι δυνατές, αλλά το ίδιο κι εμείς και συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι».


Για το γεγονός ότι η ομάδα του έβγαλε πολλή ένταση, περισσότερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ήταν τελικός για εμάς, έτσι το βλέπαμε από την αρχή. Θεωρώ ότι μας βοήθησε όμως και η κόκκινη κάρτα. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ, δεν είχε φάσεις ο Παναθηναϊκός κι εμείς χάσαμε το πέναλτι. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να βγούμε και να το γυρίσουμε γιατί είμαστε καλύτεροι».

Για το αν φοβήθηκε για το τελικό αποτέλεσμα βλέποντας την ατυχία του πρώτου ημιχρόνου: «Όπως παρουσιαστήκαμε νομίζω φάνηκε ότι το πίστευε όλη η ομάδα ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Ήταν ένα ημίχρονο που δεν έπρεπε να χάνουμε, πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Χάσαμε το πέναλτι σε κρίσιμο σημείο, θα μπορούσαμε να πάμε με το 1-1 στα αποδυτήρια. Είμαστε καλή ομάδα, εμψυχώσαμε τον Μάνο, που δεν τον πήρε από κάτω, και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι το να χάσεις ένα πέναλτι δε σημαίνει κάτι, γιατί αν χάναμε σήμερα όλοι θα έπεφταν στον Δημήτρη. Ο κόσμος θεωρώ ότι μας πιστεύει, θεωρεί ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για τον Δημήτρη Μάνο: «Δοκάρι και μέσα είσαι καλός, δοκάρι και έξω όχι. Ο Μάνος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που παίζει με πάθος».

Για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι τοπικό ντέρμπι, θα δώσουμε τα πάντα»

Ενώ στο τέλος, σχολίασε με χιούμορ: «Όποτε φορέσαμε τα κοστούμια κερδίσαμε» (σ.σ. εννοώντας τα κοστούμια που φορά η αποστολή όταν ταξιδεύει)


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x