Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν έπρεπε ο διαιτητής να δείξει κάρτα στον Κανός, ήταν ιδιαίτερη στιγμή και τη χάλασε»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Χορταστικό και απολαυστικό το χθεσινό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 75% κατοχή, απέναντι σε μία ομάδα, που ο Πασχαλάκης δεν ακούμπησε μπάλα. Και έμεινε με τον προπονητή για να κάνει προθέρμανση για να μπει σε ρυθμό αγώνα. Ξεκίνησε νωθρά ο Ολυμπιακός και έκανε το 2-1 ο Παναιτωλικός και όλοι πιστέψαμε ότι θα υπάρξουν θέματα. Στη συνέχεια, ήταν καταιγιστικός ο Ολυμπιακός και κατάφερε να επικρατήσει με το τελικό 6-1», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στάθηκε στην κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Κανός που σήκωσε την μπλούζα του, επειδή ήθελε να στείλει μήνυμα για τη μητέρα του που έχασε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Έγινε ό,τι έγινε με τον Κανός την προηγούμενη εβδομάδα και χθες μόλις σκόραρε έπεσε όλη η ομάδα πάνω του, συμπαίκτες μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες από τον πάγκο και το τεχνικό επιτελείο, και ο διαιτητής πηγαίνει και του δείχνει κίτρινη κάρτα. Ας ήταν σωστός σε όλα τα άλλα, ας μην έβγαζε κάρτα και δεν θα το συζητούσαμε. Και δεύτερη κίτρινη κάρτα να ήταν, κανείς από τον Παναιτωλικό δεν θα διαμαρτυρόταν. Υπάρχει το γράμμα του κανονισμού και το πνεύμα. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και του τη χάλασε», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο Κανός είναι στα πλάνα του Μίτσελ και σκοπεύει να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Λαμία και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου πρέπει να δώσει ουσιαστικά ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Για να τα λέμε όλα, δεν χρειάζεται ψυχολογική προετοιμασία από τον προπονητή, για να παίξεις με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ή με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Ο προπονητής χρειάζεται με τις μικρότερες ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός χθες και η Λαμία που ακολουθεί. Ο προπονητής έχει τις ευθύνες του, αλλά και οι παίκτες έχουν τις δικές τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x