Stoiximan Super League

Κανός: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ μαμά»

Λίγη ώρα αφού συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, ο Σέρχι Κανός έγραψε λίγα λόγια καρδιάς στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε με 6-1 στον Παναιτωλικό, μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, όμως η αφιέρωσε του Σέρχι Κανός ήταν εκείνη που συγκίνησε όλη την ποδοσφαιρική (και μη) Ελλάδα.

Ο Ισπανός εξτρέμ έχασε την προηγούμενη εβδομάδα τη μητέρα του, σε ηλικία μόλις 56 ετών, και χθες κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα και το αφιέρωσε σε εκείνη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγραψε λίγα λόγια καρδιάς στο Instagram, ευχαριστώντας όλους εκείνους που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές του ίδιου και της οικογένειάς του.

«Σ’ αγαπώ μαμά μου.

Είμαι ενθουσιασμένος που το γράφω αυτό, τόσο σύντομα, αλλά ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Με ένα κείμενο, ένα τηλεφώνημα, ή με μία αγκαλιά. Το νιώσαμε πολύ όλη η οικογένειά μου.

Νιώθω απίστευτα χαρούμενος που ένιωσα ότι η μητέρα μου μας μετέδωσε το ίδιο πράγμα. Ευτυχία. Και έτσι πρέπει να συνεχίσω γιατί δεν είμαι λυπημένος, απλά θα μου λείψεις τόσο πολύ μαμά. Θα συνεχίσω να παλεύω με ένα χαμόγελο για εσένα.

Σ’ αγαπάω τόσο πολύ!
», ήταν το μήνυμα του Κανός στο Instagram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x