Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν μπορούν οι ΠΑΕ να μπουν σε διαδικασία κόντρας με τον κόσμο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Το πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί η ΑΕΚ, όπως και οι υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες που έχουν χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας, ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ δεν έχει αντιδράσει με ανακοίνωση, αν και είναι αρνητική. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Έχει 16 χιλιάδες διαρκείας και καλείται να βάλει χίλια άτομα. Να βάλει μόνο τους VIP, ενώ ένας που έχει πάρει φθηνότερο διαρκείας μάτωσε για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν δεν υπήρχαν τα διαρκείας, θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούν οι ΠΑΕ να μπουν σε διαδικασία κόντρας με τον κόσμο. Αν έλεγαν το 50% των διαρκείας, θα μπορούσε να το διαχειριστεί. Μιλάμε για 10%, με περιορισμό στα χίλια άτομα, και στην ΑΕΚ φτάνει το 5%. Θα υπάρξει αντίδραση της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Λίγκας, μαζί με τις άλλες ΠΑΕ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Στο κάτω-κάτω, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, ας το κάνουν κεκλεισμένων των θυρών, αφού ουσιαστικά αυτό συμβαίνει τώρα. Όταν δημιουργείται πρόβλημα στις μεγάλες ομάδες που έχουν ένα μεγάλο ποσοστό του συνόλου των φιλάθλων της χώρας, πρέπει να βρεθεί μία λύση. Πώς γίνεται να αποφάσισε κάποιος το 10%. Είναι τρελό, με την παράλληλη είσοδο τουλάχιστον χιλίων ατόμων στο γήπεδο. Έρχονται ντέρμπι. Πόσους θα βάλει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Με τι κριτήριο θα υπάρξει η είσοδος του κόσμου;».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x