Stoiximan Super League

Αγωνία για την Έκτακτη Σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας - Κοινό μέτωπο των ομάδων

Στις 15:00 η Έκτακτη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας στην οποία όπως φαίνεται οι ομάδες αναμένεται να συνταχθούν σε ένα μέτωπο με στόχο να διαφοροποιηθεί η απόφαση των μέτρων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή έκτακτη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα τεθεί επί τάπητος το θέμα των περιορισμών στην παρουσία θεατών στα γήπεδα μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των μέτρων από την Κυβέρνηση.

Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, το ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα πέφτει στο 10% με ανώτατο αριθμό παρουσίας οπαδών συνολικά να φτάνει μέχρι και τα 1000 άτομα.

Η απόφαση αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες στη μεσημεριανή έκτακτη σύσκεψη φαίνεται πως θα προσέρθουν, για μια από τις λιγοστές φορές στα τελευταία χρόνια, σχηματίζοντας κοινό μέτωπο. Στόχος, όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι οι ομάδες να μπουν σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς για να υπάρξει τροποποίηση στα μέτρα, με μια αύξηση του ποσοστού πληρότητας στα γήπεδα.

Την πληροφορία αυτή μετέφερε και ο Κώστας Καραπαπάς στις δηλώσεις που έκανε το πρωί στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας ότι αυτή είναι η πρόθεση των ομάδων, προτείνοντας ότι θα πρέπει και στο θέμα των γηπέδων να ισχύσει ό,τι ισχύει και με τα άλλα θεάματα.

«Αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει μία διάθεση για δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Βρίσκεται στο στόχαστρο το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση οι φίλαθλοι, τους οποίους βοηθάει να εκτονωθούν από την καθημερινότητα. Εφόσον λειτουργούμε, θα πρέπει να υπάρχουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά στα θεάματα και το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα που προσφέρεται σε ανοικτούς χώρους.

Πρόκειται για μία παράλογη απόφαση, αφού αυτοί που αποφάσισαν δεν ξέρουν τι έχουν αποφασίσει. Έχουμε τους ανθρώπους που μπαίνουν σε ανοικτούς χώρους, έχουν ελεγχθεί στην είσοδό τους και τηρούν ευλαβικά τα μέτρα»
, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η έκτακτη σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων στον ίδιο χώρο αλλά μέσω σχετικών προγραμμάτων.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x