Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Αύγουστο ο κύριος όγκος των αποχωρήσεων - Ποιοι πάνε στη B' ομάδα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις δυσκολίες που έχει ο Παναθηναϊκός ως προς την μείωση του ρόστερ του αλλά και στην στελέχωση της δεύτερης ομάδας.

Στο δύσκολο έργο του Παναθηναϊκού ως προς τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι των αποχωρήσεων και από άποψη χρημάτων αλλά και αριθμητικά. Παραδοσιακά αν το δεις, ο κύριος όγκος θα πάει για Αύγουστο. Αυτή είναι αίσθηση μου. Άλλοι δεν έχουν παίξει πολύ, άλλοι δεν έχουν δείξει καλό πρόσωπο και τους ζητάς να βρουν ομάδα. Δεν είναι εύκολο, είναι σχεδόν ανέφικτο να τους αποδεσμεύσεις γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τους παίκτες του «τριφυλλιού» που είναι σε μια «γκρίζα ζώνη», όπως ο Μπουζούκης ή ο Χατζηθεοδωρίδης, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε την γνώμη που θα σχηματίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προετοιμασία, με τον δεύτερο πάντως να υπολογίζεται για δεύτερος αριστερός μπακ.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι στην β’ ομάδα του Παναθηναϊκού θα είναι κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται να έχουν ενεργό ρόλο στην πρώτη, νεαροί, κι απομένει να δούμε αν θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x