Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και ας έρθουν Αύγουστο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός για μεταγραφές ποιοτικών παικτών, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένει

Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά -και μπορεί να βρει με τα λεφτά που διαθέτει- χρειάζεται να βάλει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του, ακόμα κι αν χρειαστεί να αργήσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που μετράει δεν είναι πότε θα γίνουν οι μεταγραφές αλλά ποιοι παίκτες θα έρθουν. Δε θα με ενοχλήσει να έρθουν δύο παίκτες που θα κάνουν την διαφορά τον Αύγουστο. Θα πρέπει να έρθουν επιτέλους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά κι όχι του σωρού. Δεν είναι λίγα λεφτά τα 600-700 χιλιάρικα, αν έχεις γνώση της αγοράς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως δεν αποκλείει να καταλήξει σε άλλη επιλογή από τις δύο που έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς και να κάνει την έκπληξη κι εξήγησε γιατί το «τριφύλλι» θα πάρει τελικά μόνο έναν κεντρικό αμυντικό.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι Σένκεφελντ και Κουρμπέλης δεν θα προλάβουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει η αίσθηση είναι ότι θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x