Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Έδειξε ετοιμότητα ο Παλάσιος, πάει για Οκτώβρη η ΓΣ του ΑΟ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πρώτα στοιχεία που έδειξε ο Παλάσιος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και την ΓΣ του ΑΟ που πάει για αρχές Οκτώβρη.

Τις πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του Σεμπάστιαν Παλάσιος στην πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Κάποια πρώτα πράγματα έδειξε χθες στην προπόνηση ο Παλάσιος. Είναι γρήγορος, με στοιχεία στο ένας εναντίον ενός, έδειξε ότι είναι έτοιμος. Πρέπει να δούμε το πώς θα προσαρμοστεί, η ετοιμότητά του είναι δεδομένη. Είχε μεγάλο ταξίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα δεν ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του. Στην αποστολή θα είναι, αλλά πιθανότατα θα είναι στον πάγκο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα πολύ καλά λόγια των Ιταλών για τον Μπρινιόλι και επισήμανε ότι ήρθε για να διεκδικήσει θέση βασικού από τον Διούδη και προσθέτει βάθος στο «τριφύλλι».

Ενώ αναφορικά με την πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Δεσύλλας τόνισε ότι, αν και νωρίς ακόμα, αυτή θα απαρτίζεται από τους Διούδη, Κώτσιρα, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Πέρεθ, Χατζηγιοβάνη, Λούντκβιστ, Βιτάλ και Καρλίτος.

Τέλος, σημείωσε πως, πλέον, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Γενική Συνέλευση του ΑΟ θα πάει για τις αρχές Οκτώβρη, αφού ακόμα δεν έχουν φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του «τριφυλλιού» οι συμβάσεις.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x