Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάρα πολύ σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα, τριπλό άγχος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την σημασία του να ξεκινήσει με το… δεξί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το νικηφόρο ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι εκ των ουκ άνευ για τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θα έχει τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 15 ημέρες και μάλιστα δύσκολα. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα για να υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Πάντα η πρεμιέρα έχει ένα άγχος, γίνεται διπλό όταν παίζεις στην έδρα σου και… τριπλό όταν έρχεσαι από μια καταστροφική σεζόν. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρει το ματς με τον Απόλλωνα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το μόνο θέμα με τον Παλάσιος είναι πως θα προσαρμοστεί στην αλλαγή ώρας και ότι ο Βιτάλ θα ξεκινήσει πιθανότατα βασικός στο «τριφύλλι» κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία», ενώ θα μοιραστεί τον χρόνο με τον Αργεντινό.

Τέλος, ο Νικολογιάννης τόνισε πως, στο θέμα των μεταγραφών, δεν υπάρχει κινητικότητα, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει βρει κάποιον ελεύθερο παίκτη που να πει στην διοίκηση του Παναθηναϊκού «αυτόν θέλω, πάρτε τον».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x