Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δεν είχε αντίδραση μετά την αποβολή ο Παναθηναϊκός, εχθρική διαιτησία ο Τοβέρ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη δύσκολη συνθήκη που δημιούργησε στον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Άρη και την αλλαγή συμπεριφοράς του ρέφερι.

Στα… απόνερα της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Άρη αλλά και την ανάγκη για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ήττα η οποία μπορεί να τον καταδικάσει. Υπάρχει ακόμα δρόμος, δεν έχει κάτι τελειώσει ακόμα, σίγουρα όμως το χθεσινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δημιουργεί μια δύσκολη συνθήκη για τη συνέχεια. Είναι με την πλάτη στον τοίχο για την έξοδο στην Ευρώπη. Δημιουργεί μια εξτρά πίεση στον Παναθηναϊκό, που πηγαίνει την Τετάρτη με αποκλειστικό στόχο τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Άρη και πέναλτι… φάντασμα αυτό που κέρδισε ο Μάνος, ενώ επισήμανε ότι η αποβολή του Μαουρίσιο καθόρισε το παιχνίδι, αφού με αριθμητικό μειονέκτημα τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για το «τριφύλλι».

Ο Δεσύλλας σημείωσε ότι στο πρώτο ημίχρονο με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού ο Τοβέρ δεν σφύριζε, ενώ στο δεύτερο ο Εσθονός διαιτητής άρχισε να βγάζει κάρτες, αλλάζοντας τελείως τη λογική του και έχοντας μια «εχθρική» διαιτησία για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x