Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δύο αλλαγές στην 11άδα ο Παναθηναϊκός, ξεκινάει για πρώτη φορά ως ''8-10'' ο Μπερνάρ»

Ματς υπομονής χαρακτήρισε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Διονύσης Δεσύλλας, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από τους «πράσινους» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Τι είπε για 11άδα και Μπερνάρ

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή (9/10, 19:30), στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης», μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε «ματς υπομονής» τον αγώνα και υπογράμμισε ότι οι «πράσινοι», φέτος, έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους ότι «κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός». Αναφορικά με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε πως, σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θα έχει δύο αλλαγές, αφού θα ξεκινήσουν Παλάσιος και Ιωαννίδης, με τον Έλληνα επιθετικό να παίρνει τη θέση του τραυματισμένου Σπόραρ και τον Αργεντινό εξτρέμ να επιστρέφει μετά τις ενοχλήσεις που είχε στην ποδοκνημική.

Για τον Μπερνάρ, δε, που ήταν βασικός, αλλά ως εξτρέμ στη Θεσσαλονίκη (έπαιξε και αριστερά και δεξιά), σημείωσε πως θα ξεκινήσει, αλλά για πρώτη φορά στη φυσική του θέση, δηλαδή ως «οκταροδεκάρι».

Η πιθανή 11άδα, όπως είπε, είναι η εξής: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x