Stoiximan Super League

Με Μπιλάλ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Αστέρα Τρίπολης

Μια έκπληξη από τον Γιοβάνοβιτς στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Συμπεριέλαβε τον νεαρό επιθετικό, Μπιλάλ…

Άφησε και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιχνίδια της ομάδας Β' του Παναθηναϊκού ο Μπιλάλ με την μεγάλη έφεση που έχει στο σκοράρισμα… Ο Αιγύπτιος νεαρός επιθετικός, λοιπόν, πήρε το χρίσμα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε την έκπληξη, και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της πρώτης ομάδας των πράσινων για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Φυσικά, ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε ο τραυματισμός του Σπόραρ ο οποίος είναι εκτός αποστολής. Όμοια τραυματίες και εκτός έμειναν και οι Τσέριν, Κώτσιρας. Στην αποστολή είναι ο Τσοκάι ο οποιός αποκτήθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Αναλυτικά…
Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Παρακολουθήστε τα highlights του αγώνα της ομάδας Κ19 του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη της Σλάβια Σόφιας για το Champions League Κ19 στο οποίο ο Μπιλάλ είχε σκοράρει πέντε φορές...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x