Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Η εικόνα του Παναθηναϊκού πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντός αλλά κι εκτός γηπέδου στον Παναθηναϊκό.

Την «σφραγίδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αρχίσει να φέρει σιγά-σιγά ο φετινός Παναθηναϊκός, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Το πρώτο στοίχημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Παναθηναϊκού ήταν να κερδίσει τον κόσμο του. Αυτό δείχνει να το κάνει. Φάνηκε το Σάββατο στην Λεωφόρο. Η εικόνα πιστώνεται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στον πάρα πολύ καλό προπονητή που λέγεται Γιοβάνοβιτς. Είναι και θέμα ψυχολογικό, έχει επαναφέρει το πνεύμα της μεγάλης ομάδας. Δεν έχει καμία σχέση ο φετινός Παναθηναϊκός με τον περυσινό, αλλά πρέπει να βρει την ισορροπία και εκτός έδρας. Θεωρώ ότι θα το φτιάξει κι αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, μετά τον Καρλίτος που έχει πάρει… φωτιά, ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του «τριφυλλιού» μέχρι τώρα κάνοντας φοβερή αν και «αθόρυβη» δουλειά και παρέθεσε κάποια ενδεικτικά στατιστικά του.

Επίσης, ο Δεσύλλας στάθηκε και στις… ευεργετικές συνέπειες της συνύπαρξης του με τον Αλεξανδρόπουλο, που βάζει στοιχεία στο παιχνίδι του και βοηθάει και τον Παναθηναϊκό.

Ενώ σημείωσε ότι ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που θα κρίνει και έναν τίτλο για τους «πράσινους», το Κύπελλο, αλλά προέχει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x