Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εξελίσσονται σε συνοπτική διαδικασία τα ματς στη Λεωφόρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό ότι «καθαρίζει» εύκολα τα εντός έδρας ματς φέτος κι εξήγησε πως συμβαίνει αυτό!

Η αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού έχει οδηγήσει και στην… αλλαγή ψυχολογίας των αντιπάλων του, με αποτέλεσμα τα εύκολες εντός έδρας νίκες φέτος, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Βλέπουμε κάθε φορά το ίδιο και καλύτερο “έργο”, στο ματς με τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός ήταν συνολικά καλύτερος και από τον Βόλο και από τον Απόλλωνα. Εξελίσσονται τα ματς στην Λεωφόρο σε μια συνοπτική διαδικασία και είναι το σημαντικότερο. Αν το έλεγες πέρυσι και φέτος στην αρχή, θα γέλαγαν όλοι. Δεν είναι τόσο απλές οι νίκες, όσο φαίνονται. Τα προηγούμενα χρόνια, αυτές τις ομάδες ή δεν τις κέρδιζε, ή έφτυνε αίμα. Εκεί που οι αντίπαλοι έλεγαν θα πάρουμε βαθμό, πλέον το σκέφτονται δύο και τρεις φορές. Φυσικά, είναι έργο Γιοβάνοβιτς όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην σωστή αξιοποίηση του Καρλίτος από τον Γιοβάνοβιτς ενώ τόνισε πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες του «τριφυλλιού» που έχουν μεγάλη βελτίωση φέτος.

Επιπρόσθετα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο «τρικ» της χρησιμοποίησης του Παλάσιος στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού ενώ έκανε και ειδική μνεία σε Αλεξανδρόπουλο και Ρούμπεν Πέρεθ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x