Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Καλό για Παναθηναϊκό το μονοετές, δείχνει τη διάθεση του Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Παναθηναϊκό και πώς αυτό μπορεί να αποβεί προς όφελος της ομάδας.

Την αίσθηση ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να κάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας, ερμηνεύοντας την απόφασή του να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο...

«Είναι κάτι που ήθελε ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς. Θέλει να δει πως θα ταιριάξει με την ομάδα. Από την στιγμή που συμφώνησαν, θα υπογράψει μονοετές. “Καλό” για μια ομάδα είναι αυτό, ειδικά όπως ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Καμιά φορά κάποιοι πατάνε πάνω στα συμβόλαιά τους. Αυτό δείχνει πως δεν ήρθε εδώ, απλά για να εκμεταλλευτεί την συγκυρία. Έτσι το ερμηνεύω εγώ. Έχει μια ξεκάθαρη εικόνα πλέον για το ρόστερ, τί λείπει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα αρχίσει να κάνει μια διαλογή και στις υπογραφές νέων παικτών αλλά καις τις αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ούτε έχει απασχολήσει κάποιος σοβαρά μέχρι τώρα!

Ερωτηθείς για τον Μοχάμεντ, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι έχει προταθεί αλλά πέραν τούτου… τίποτα, ενώ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δεν απέκλεισε να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός μαζί του, λόγω της θέσης του, αφήνοντάς το ανοιχτό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x