Stoiximan Super League

Επανέρχεται του Αλί Μοχάμεντ για Παναθηναϊκό

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι ο Αλί Μοχάμεντ, ο οποίος φέρεται να είχε απασχολήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Αλί Μοχάμεντ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 26χρονος κεντρικός χαφ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είχε προταθεί μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μέσο, αφού είχε συγκεντρώσει θετικές πληροφορίες για τον παίκτη, όμως η υπόθεση πήγε πίσω, αφού το «τριφύλλι» δεν ήθελε να πληρώσει το αντίτιμο που ζητούσε η ομάδα από το Ισραήλ.

Τις τελευταίες ημέρες ο ποδοσφαιριστής δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει, ζητώντας από τη διοίκηση της Μπεϊτάρ την αποδέσμευσή του, μετά την κόντρα που έχει με τους οπαδούς της ομάδας και παράλληλα θεωρεί πως έφτασε η ώρα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις δεν σημαίνει πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ιερουσαλήμ, καθώς η Μπεϊτάρ εκφράζει με κάθε τρόπο πως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x