Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να μην προηγηθεί η Σλάβια – Τα θέλω του Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη στόχευση του Παναθηναϊκού στο αυριανό ματς με τη Σλάβια Πράγας και πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να την αιφνιδιάσει.

Στη σημασία του να μην δεχτεί πρώτος γκολ αλλά και τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες του, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, αναφορικά με την αυριανή ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας.

«Ο αιφνιδιασμός της Σλάβια δεν είναι απαραίτητα ένα γρήγορο γκολ από πλευράς Παναθηναϊκού. Είναι ότι προσπαθώ να βγάλω πράγματα στο παιχνίδι μου που δεν έχει δει ο αντίπαλος, ανεξάρτητα από το αν έρθει ένα γκολ νωρίς ή όχι. Και 0-0 να είναι το ματς στο 50’ ή στο 60’ και στο 70’, το θέμα είναι να μην προηγηθεί η Σλάβια. Αυτό θέλουν στον Παναθηναϊκό πολύ, για να βάλουν δύσκολα στη Σλάβια. Όχι ότι αν προηγηθεί η Σλάβια θα τα παρατήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει από την ομάδα του πολύ πρέσινγκ, να κάνει αυτή το παιχνίδι και να δώσει το 100%. Θα πάει να δώσει την μάχη του, μακάρι να προκριθεί. Αν όχι, με την ίδια ηρεμία και το ίδιο πλάνο, θα δει τη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η τσεχική ομάδα παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, τρέχει πολύ, ενώ όταν της δώσεις χώρο ανεβάζει τον έναν στόπερ της, αλλά ο Γιοβάνοβιτς την έχει αναλύσει πολύ στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε στις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού για την 11άδα του Παναθηναϊκού, η οποία δεν θα έχει πιθανότατα εκπλήξεις.

Ενώ μίλησε και για τις απουσίες που θα έχει η Σλάβια στην Λεωφόρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x