Stoiximan Super League

Χωρίς Κώτσιρα αλλά με Χουάνκαρ, Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός - Πιθανό ντεμπούτο Μπερνάρ στην 11άδα

Επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ ο Χούανκαρ, ενώ εκτός έμεινε ο Κώτσιρας. Μέσα και ο Σένκεφελντ, ο οποίος έμεινε εκτός 20άδας με ΑΕΚ, και είναι πολύ πιθανό να παίξει.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει ο Χουάνκαρ!

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή για το ματς. Μέσα, λοιπόν, είναι ο Ισπανός αριστερός μπακ, και μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει αυτός ή ο Γκάνεα στην 11άδα, ενώ κανονικά υπολογίζεται και ο Σένκεφελντ! Ο Ολλανδός στόπερ μπήκε στην αποστολή και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά «κόπηκε» από την τελική 20άδα. Απέναντι στους Ηπειρώτες είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού». Πιθανό, δε, είναι να δούμε και τον Μπερνάρ στην 11άδα, για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα! Από την άλλη, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής είναι ο Κώτσιρας, από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αναλυτικά: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x